Szia!

 

Köszöntelek az oldalamon! 🙂

Szilvi vagyok, szabadúszó webdesigner. Eredetileg közgazdászként végeztem, de mindig is kerestem azt a területet, azt a „pluszt”, ahol kreatív is lehetek.

A kisfiam megszületése után kezdett egyre jobban érdekelni, hogy hogyan is tudnám képezni magam a kreativitás területén (ha már a legtöbb időt itthon töltöm majd pár évig 🙂 ), hogyan tudnék új dolgokat tanulni és valami olyat csinálni, ami örömet okoz és amiben igazán jól érzem magam.

Alapos böngészést követően találtam rá a webdesigner képzésre, ami már a leírása alapján nagyon megfogott és miután a férjemmel is megvitattuk ezt, be is iratkoztam. (Ezúton is köszönöm Neked, hogy mindig mindenben támogatsz és mellettem állsz! 🙂 Nagyon sokat segít ez nekem a mindennapokban is! )

A tanfolyamon rengeteget tanultam, mind a webdesignról, weboldal készítésről, mind a kiadványokról, reklámanyagokról.

Előbbi nagyon közel is került a szívemhez, végre azt éreztem, hogy ez az, ezt kerestem eddig! 🙂

Alig vártam, hogy élesben is belekezdhessek.

Először csak családon belül érkeztek már megbízások kisebb-nagyobb munkákra, majd megtaláltak a külsős megkeresések is.

 

 

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a továbbképzést, az újdonságokra és a friss dolgokra való nyitottságot, hiszen ez a szakma is állandóan megújul és lépést kell tartani a trendekkel.
Jelenleg is folyamatban van több továbbképzésem is, melyek befejezéséről itt is említést teszek majd! 🙂

Keress bátran az alábbi elérhetőségeimen, hogy egy ingyenes konzultáció keretében felmérhessem az igényeidet és megbeszélhessük, miben is tudok majd neked én segíteni.