Hogyan dolgozom?

Akár újonnan induló vàllalkozásról, akár már befutott cégről van szó, a logó és az arculat az, mellyel az ember először talàlkozik, ezért is nagyon fontos, hogy az első benyomás pozitív és megnyerő legyen!

Emellett egy sikeres vállalkozásról alkotott képhez hozzátartozik az ütős és profitorientált weboldal is, melynél szerencsés, ha minden eszközön (asztali számítógép monitorjától kezdve a mobiltelefonon át a táblagépig) optimálisan megtekinthető.

Ezt a célt szolgálják a reszponzív weboldalak, melyekkel én is dolgozom.

hogyan-dolgozom
hogyan-dolgozom

A munkafolyamat felépítése

v

Ingyenes konzultáció

A megkeresésed beérkezését követően felveszem veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy időpontot.

Szerződéskötés

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd velem készíttetni az arculatod vagy a weboldalad, akkor szerződést kötünk és az előleg beérkezését követően (50%) kezdem is a munkát.

Inspirálódás, piackutatás

A Te szakterületed alapján megismerkedem a piaccal, inspirálódom és ötleteket gyűjtök a munkához.

Kivitelezés

Elkezdem a munkát, közben folyamatosan kommunikálhatunk a felmerülő kérdések alapján. Weboldal esetében a már meglévő domainen és tárhelyen dolgozom. (Amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, szívesen segítek az ügyintézésben.)

Z

A munka átadása

A fennmaradó rész kifizetését követően átadom az elkészült anyagokat, weboldal esetén megadom a szükséges jelszavakat. Utóbbi esetben még 5 munkanapig a rendelkezésedre állok, amennyiben kérdés merülne fel. További igény esetén lép életbe a kedvező éves karbantartási díj, melyről bővebben olvashatsz a gombra kattintva.

Oktatás (igény szerint)

Amennyiben szeretnéd, megmutatok néhány alapfunkciót, ami alapján könnyen fogsz tudni frissíteni az oldaladon, tartalmakat és képeket feltölteni. De lehetőség van arra is, hogy az oldal karbantartását is én végezzem, ennek díjáról a gombra kattintva találsz bővebb információt.

A kiadványok, reklámanyagok 2-3 hét alatt, a weboldal átlagosan 4-6 hét alatt készül el.

Ezek az időtartamok a munka jellegétől, egyedi tulajdonságaitól és ennek kivitelezésétől függően módosulhatnak.

Ingyenes konzultáció