Jogi nyilatkozat

 

Az origo-design.com weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, valamint azok elrendezésének szerzői jogai Kristóf-Varga Szilviát illetik. Ezek bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a tulajdonos kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges!

Az origo-design.com weboldalán elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az üzemeltető (Kristóf-Varga Szilvia) szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelem alá tartozó művét képezi és a külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag személyes célból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A személyes célú felhasználás körében az origo-design.com weboldalának látogatója – az online hozzáférésen túl – kizárólag a honlap egyes részeinek a látogató által az internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, azonban a látogató kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

A felsoroltakon kívül, az itt nem szabályozott kérdésekben az 1999. évi LXXVI. szerzői jogokról szóló törvény az irányadó.