Amivel kapcsolatban hozzám fordulhatsz:

Logótervezés

A logó az első dolog, amit észreveszünk, ha találkozunk egy vállalkozással, ezért nagyon fontos,  hogy milyen az első benyomás. Milyen érzéseket kelt bennünk, mire asszociálunk róla, hiszen ez nagyban befolyásolhatja a további döntéseinket, tetteinket.

A jól megválasztott logó a vállalkozás védjegyeként a marketingben is nagy szerephez jut, ezáltal segítve akár az ügyfélkör bővülését vagy az ügyfélmegtartást.

Fontos, hogy bármilyen és bármekkora felületen jól érvényesüljön, színesben és fekete-fehér változatban is.

Amikor logót tervezek, arra törekszem, hogy egyedi legyen, letisztult és egyszerű. Valamint fontos, hogy tükrözze azt, amit az adott cég képvisel és amit Te is elképzeltél ezzel kapcsolatban (stílus, színek, stb).

Arculattervezés

Az arculattervezés eredményét egy hangulattáblán (moodboardon) ábrázoljuk.

A hangulattábla tartalmazza a fő logót, ennek variációit (max 2-3 db, színes és fekete-fehér verzióban), a betűtípusokat, a színeket, az inspirációhoz hozzájáruló fotókat, montázsokat.

Ezek segítségével tud kialakulni egy egységes kép az adott cégről, vállalkozásról. Ezek azok a részletek, amelyek visszaköszönnek pl. egy névjegykártyán, egy plakáton, egy szórólapon vagy bármilyen céges ajándéktárgyon is.

 

Weboldal készítése

A weboldal szintén fontos része annak, hogy egy adott vállalkozásról milyen kép alakul ki bennünk, a mai világban elengedhetetlen egy profi honlap megléte. A reszponzív weboldalak megtekinthetőek asztali gépen, laptopon, tableten vagy mobiltelefonon is, tehát bárki, bárhonnan, bármikor megnézheti ezeket az oldalakat.

Már meglévő domain név alatt és az ehhez kapcsolódó tárhelyen tudom elkezdeni a munkát. Ha még nem rendelkezel ilyennel, az ügyintézésben is tudok segíteni.
Ingyenes, minőségi képekkel dolgozom, amennyiben saját képekkel nem rendelkezel. Ha szeretnél fizetős képeket igényelni, annak sincs akadálya, viszont ennek díja felszámításra kerül.
A menüpontok szövegeit kérem elküldeni, jó, ha ezek esetleg már a tervezési szakaszban rendelkezésre állnak.

A weboldal az elkészültét illetve az átadást követően lesz elérhető mindenki számára.

Weboldal karbantartása

 

A már meglévő weboldaladon vállalom a tartalmak feltöltését, frissítését vagy amennyiben elavult, akkor ennek megújítását.